1)  Question: Why can’t you accept Paypal?

Answer: Selling replica handbags is forbidden on Paypal.Ps paypal confiscated thousands of dollars on year 2012 and never gave back to us (that is very sad

2) Question: What payment  method do you accept?

Answer: We accept Western Union , Moneygram,bank wire and bitcoin. Detailed payment information will send to customer when order is placed.


3) Question: What kind of replica quality are your bags?

Answer: We only sell  mirror image and best quality replicas bag. 


4) Question: What do your bags and wallets come with?

Answer: Our bags and wallets come with dust cover,authentication cards .


5) Question: Is the bag or wallet real leather?

Answer: Our Bags and wallets are 100% made of real leather .


6) Question: What currency are your prices listed in?

Answer: All Prices are in USD American Dollars.


7) Question: Will the bag I buy look like the ones in the pictures?

Answer: We guarantee the bag will look like the same as list on our website ,what you see is what you get.


8) Question: How can I check the status of my order?

Answer: You can login to your account on our website for check your order status,or you can contact us directly via email at brandswithclass@gmail.com 


9) Question: What are the return, exchange, refund policies?

Answer: We offer a full money refound  guarantee  when  returned items back to our warehouse in 48 hours.


10) Question: What are the replica Louis Vuitton handbags made from?

Answer: Our Designer Replica handbags are made with high quality monogram canvas with real oxidizing leather handles and trim (same as original). Each one is carefully inspected for cut, stitching, and all the proper stamps. Most Louis Vuitton replica handbags include a brass lock and key set and YYZ zippers. They even include all the serial numbers and model numbers. Our Louis Vuitton Replica handbags have the look, color, and feel of the real thing. All leather used is imported from Italy.


11) Question: Do you ship internationally?

Answer: We ship anywhere in the world. We use EMS,dhl  as our shipping way .


12) Question: How will you ship my designer replica handbags?

Answer: We ship all our replica handbags through courier services door to door . You will receive a tracking number so you can track the progress of your shipment.


13) Question: How long  can I get my bag after  I place order here ?

Answer: We usually ship out orders in 48 hours  and it  take 5-7 Business Days to arrive. Occasionally, due to Heavy volume, it can take up to 10 Business days. Shipping to USA, Canada , UK and other countries are 3 day shipping Via DHL.


14) Question: How authentic looking are your bags?

Answer: Our bags are nearly identical to the real thing. 1:1 Counter Quality Mirror replicas. We were the first the introduce the so called AAAAA Premium handbags to the market 15 years ago.


15) Question: Do your straps and trim turn darker with time like the authentic bags?

Answer: Yes. The straps, handles and trim will all turn a deeper honey color. AAAAA + These are top quality 99% exact to the real thing, It cannot be more perfect otherwise it would be an original Louis Vuitton.


16) : How can I track my package?

Please allow 2-4 business days from the time you received you’re tracking number to the time you can track it online.


17)Do you offer a wholesale  and dropshipping ?

yes ,we do offer wholesale and dropshipping service .


18) where can i track the tracking number ?

EMS

Most of our packages are shipped via EMS. Tracking numbers issued by EMS start with either EE or EA and end with CN.

You can track EMS shippments through your national postal service website:

www.usps.com (USA)

www.parcelforce.com (UK)

canadapost.com (Canada)

For all other countries if you don't know your national postal service website you can find it here:

http://www.postoffice.com

DHL

A DHL tracking no. has 10 numbers (10 digits) & packages can be tracked at:

www.cn.dhl.com/en/express/tracking/shippers_reference.html

UPS

A UPS tracking number starts with M or H & packages can be tracked at:

www.ups.com/WebTracking/reference?loc=en_US&WT.svl=SubNav

TNT

A TNT tracking number has 9 digits & packages can be tracked at:

www.tnt.com

Any other question ,feel free to contact us at brandswithclass@gmail.com

!
 if you have any other question ,please contact our whatsapp by click  here :